Тези младежи от ПП дойдоха на власт на вълната на желанието за битка с корупцията и мафията, недопускане на еднолична власт и пр. Още в първия им нещастен мандат показаха, че са нефелни (а и не желаят!) да осъществят нито едно от тези иначе добри намерения. Неясно как и защо получиха втори шанс, но те не само че не се поправиха, ами заораха още по-дълбоко в срамното си битие на „управленци“, които правят всичко друго, но не и да управляват.

Откакто са на власт, ни занимават (те и придворните им „анализатори“ и „инфлуенсъри“) с всевъзможни дивотии – сглобки, знамена, импийчмънти, военна помощ, умрели от FB-страх военни министри и т.н., и т.н., и нито дума за някакви съществени реформи, от каквито определено имаме нужда. Защото нищо не ни е наред – ни финансите, ни здравеопазването, ни образованието, ни пътищата, ни правосъдието, ни външната ни политика, ни… (няма смисъл да изброявам). Идиоти, сър!
Управленската им немощ достигна истинския си връх с безумните предложения за промени в Конституцията:
  • Същата тази Конституция, която принципно за тях е просто един парцал, хартийка, с която няма нужда да се съобразяват;
  • Същата тази Конституция, която без свян газят, мачкат, тъпчат, трият си с нея… (да не казвам какво);
  • Същата тази Конституция, която ползват за смокинов лист, за да прикрият злокобните си, нечисти, антибългарски намерения.

Конституцията им пречи, много им пречи! Пречи им да заграбят всичко, да се настанят ВОВЕКИ на удобните си управленски кресла и да продължат да мразят народа и Родината си още по-свирепо и още по-нагло!

Затова бързат да я променят, така че да им е по мярка, да им е удобна, да е в унисон на някакви си техни „ценности“, несподеляни от мнозинството от българските граждани. Ама, какво пък ги интересуват тъпите български граждани, тъмните балкански субекти, безмозъчните, немислещите, неграмотните, олигофрените, които са имали неблагоразумието да ги издигнат на върха на управленската пирамида… Идиоти, сър!

Оказа се, че най-голямата „реформа“, на която са способни, е да променят националния ни празник. Тези безродници „мислят“, че с промяната на една дата могат да заличат чувствата и емоциите на повечето българи. „Мислят“, че със заличаването на 3 март и политизирането на 24 май ще ударят с един куршум два заека – ще обезсмислят едновременно две дати от празничния календар на българите. Идиоти, сър!

Как чрез промяната на националния празник и чрез ограничаването на президентските правомощия ще преборят корупцията и ще гарантират независимостта и доброто функциониране на съдебната система? Конституцията е върховен закон, който не може и не бива да се променя с конюнктурни съображения, да се прекроява според актуалната политическа мярка и актуалните политически субекти! Но… Идиоти, сър!

„Пътят към ада е постлан с добри намерения“ – тези дори нямат добри намерения! Това е най-вредното и уродливо управление, каквото някога държавата ни е имала! Това е нова кафява чума, която не просто лази, а с бързи темпове ни залива, затова със същите бързи темпове трябва да бъде премахната, докато не е станало късно!!!

Translate »