„5863 заразени днес, което е абсолютен рекорд от началото на пандемията“, съобщава задъхано, със силно загрижено изражение водещата на ТВ новините и някъде там, между другото споменава, че са направени 51 688 теста, което впрочем също е рекорд, но този рекорд минава в графа „разни“. Защото този рекорд не е важен за създаването на паника и страх у уважаемия зрител. Защото, ако на уважаемия зрител му кажат, че делът на положителните проби намалява, това не е добре за пропагандата.

Ето данните от Единния информационен портал от началото на месеца до днес. Те много добре показват резкия ръст на тестовете след въвеждането на задължителния „Зелен сертификат“, както и реалния СПАД на положителните проби. И да не пропускаме факта, че „положителен“ не означава „болен“! Така че реплики от типа „увеличава се заболеваемостта“ са крайно неуместни, неотговарящи на обективните факти, силно подвеждащи и манипулативни.

Единствената цел е всяване на СТРАХ И ПАНИКА! Нямаше ли някакви наказателни мерки за подобно поведение?

Все още няма отговори

Leave a Reply

СПИСЪК НА ПУБЛИКАЦИИТЕ
Отворете | Затворете
АБОНАМЕНТ ЗА ПУБЛИКАЦИИ

За да получавате съобщения за нови публикации, въведете Вашия E-mail адрес и натиснете бутона "Абонирай се!", след което проверете в пощенската си кутия за писмо за потвърждение на абонамента.
Благодаря за заявения интерес!

ЛЮБИМИ СТРАНИЦИ
Translate »