Как да станем Швейцария на Балканите?

Категория:

Как да станем Швейцария на Балканите?След като се нагледах на всякакви дълбоко интелектуални приумици с произход „Дондуков“ 1 и 2, и пл. „Народно събрание“, взех решение да притъпя чувството си на скромност и да се кандидатирам за президент на Републиката със следната

УПРАВЛЕНСКА ПЛАТФОРМА:

България обявява война на Швейцария и 5 минути по-късно с друг президентски указ обявява капитулация.

Бързането с капитулацията е задължително условие, тъй като швейцарците ще вземат да спретнат някой референдум, чрез който да откажат да ни вземат. Така че трябва да станем техен кантон, докато не са се окопитили от вероломния ни акт.

ПРЕДИМСТВА:

  1. Швейцария не е член на ЕС, съответно – няма да сме задължени да храним евробюрокрацията и да изпълняваме евродивотиите й.
  2. В Швейцария непрекъснато се провеждат референдуми, респективно – отпадат всичките ни законодателни терзания около Изборния кодекс.
  3. Швейцария има достатъчно банки и фалиралата КТБ ще е нулев проблем, а и няма да ни безпокоят някакви си банкови стрес-тестове
  4. В Швейцария строителството на писти не се влияе от екоорганизациите, така че драмите на Банско тутакси ще бъдат прекратени.
  5. В Швейцария бурките са забранени и няма да се налага пазарджиклии да взимат извънредни решения.
  6. В Швейцария има гарантиран минимален доход, така че Сидеров става ненужен.
  7. Швейцария не граничи с Турция, което автоматично прави непотребни родните националисти, както и партиите, срещу които въпросните националисти се надъхват.
  8. В Швейцария се спазват човешките права, поради което организации като Българския хелзингски комитет също стават излишни.
  9. …. (май по-добре да не продължавам с изреждането, защото предимствата ще са повече от недостатъците, ако изобщо има такива)

Убедена съм, че това е единственият начин България действително да стане Швейцария на Балканите.

Ако споделяте концепцията ми,
дайте гласа си за бюлетина № Ш (като Швейцария)
на предстоящите президентски избори.

Ако не споделяте концепцията,
помислете си пак, защото можете да се окажете малцинство.

А аз имам идеи и за несъгласното малцинство – то директно ще става пациент на „Курило“ и другите психиатрични клиники, където ще получава напълно безплатно обслужване по клинична пътека. Клиниките, естествено, ще са под управлението на министър Москов, който е доказал, че психиатричните диагнози не са му чужди.

А защо „Курило“? Ами, защото само ментално обременен човек би предпочел да живее в страната на падишаха от Банкя, вместо в швейцарски кантон.

Сега ви оставям да мислите и наесен… умната, но не просто умната, а русата 🙂

Категория:

Translate »