Няма ли кой да осъди БХК

Категория:

НЯМАМЕ НОВИНА!

Българският хелзингски комитет (БХК) сезирал Главния прокурор във връзка с подкрепата, която Бойко Борисов изрази за действията на доброволните отряди за противодействие на незаконно нахлуване на бежанци през българската граница.

Подчертавам: БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА!

Дамите и господата около лицето Красимир Кънев може да са свързани с Хелзинки, но нямат нищо общо с България, освен че не спират да тормозят и без друго изтерзаната ни родина с безконечните си напъни да я омаскарят. Така че да бъдат така добри да премахнат думата „български“ от наименованието на организацията си! Нищо българско няма в душите и сърцата на родоотстъпниците от БХК. Затова по-добре да не сквернят името българско! Те не са достойни за него!!!

Никого няма да изненадам, като кажа, че НЕ симпатизирам на премиера Борисов, но подкрепата му за момчетата край границата, макар и да е откровена имиджова акция, е повече от закономерна. Затова няма как да кажа на бялото черно и да не застана зад думите на любимия ни премиер. След като държавата не е в състояние да си опази границите, поне да има доблестта да благодари за помощта, която получава, при това напълно безвъзмездно! Без обществена поръчка! 

Слава Богу, държавата в Негово лице, благодари!

Не вярвах, че някога ще го кажа, но… БРАВО НА БОРИСОВ!

А онези соросоидни мекерета, за които парица е царица, мога само да ги съжалявам за дребните им платени душици и за липсата на каквато и да било чест, доблест и, най-важното – РОДОЛЮБИЕ!

Наречете ме безсърдечна, зла и каквато още искате, но не мога да приема за нормално някакви хора, идващи неясно откъде, с неясно какви намерения, да се разхождат необезпокоявани из родината ни. В цивилизования свят има цивилизовани начини за хора, озовали се в нецивилизованата ситуация да търсят спасение извън пределите на родината си. За тях и за БХК уточнявам, че редът предвижда преминаване през официален граничен пункт и официално искане на убежище. Редът НЕ включва нелегално преминаване на чужда граница, при това в повечето случаи без документи, без възможност да бъде доказано кой си, откъде си и защо изобщо си тук.

Питам т.нар. правозащитници от БХК:

  1. Кога ще защитят правата на българите в България?
  2. Откога защитата на национална граница е престъпление срещу човешките права?
  3. Смятате ли за нормално тълпи от 20-30 годишни мъже, придружени за камуфлаж от 1-2 жени с 1-2 деца, да преминават безнаказано българската граница?
  4. Убедени ли сте, че тези очевидно военизирани групи наистина бягат, а не са тук, за да нападат?
  5. Спите ли спокойно, дами и господа? Харесвате ли се, когато се погледнете в огледалото?

Питам българските институции:

  • Докога ще оставят ПРЕСТЪПНИЦИТЕ от БХК да петнят българската държава и българския народ?
  • Кога, господа управляващи, ще поставите тази, меко казано, странна организация на мястото й?

ПРИЗОВАВАМ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР:

Вместо отговор на поредния „сигнал“ на БХК, да им спретне едно истинско разследване и да приложи спрямо тях цялата сила закона. За „цялостното им творчество“!

Вместо да се самосезират за „незаконно“ арестуване на имигранти, крайно време е хората на Цацаров да се самосезират за кощунствените действия на БХК.

НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО „НЕЗАКОННО АРЕСТУВАНЕ“ НА НЕЗАКОННО ПРЕМИНАВАЩИ ГРАНИЦАТА, ГОСПОДА!

Незаконното преминаване и незаконните организации трябва да преследвате, а не онези, които се опитват да свършат ВАШАТА работа!

Така или иначе, вече сме приели за нормално да действаме на принципа „направи си сам“ – сами се лекуваме, сами се образоваме, сами се справяме с живота, въпреки държавата, а не благодарение на нейната подкрепа. Очевидно, сами трябва да охраняваме и границите си.

ЗАЩИТЕТЕ ДЪРЖАВНОСТТА, ГОСПОДА ПРОКУРОРИ!

НЕ БЪДЕТЕ СЛУГИ НА СЛУГИНАЖНИ ОРГАНИЗАЦИИ!

Категория:

Translate »