Иде Видовден за протестърите!

Категория:

10175952_10152830025019588_4466249993033464707_nНе вярвах, че някога ще го кажа, но… дожаля ми за протестърите или поне за двама от тях, които участваха в предаването на Милен Цветков преди малко. Завалиите яко се оплетоха. Милен ги пита какъв е резултатът от 400-дневните им пърформанси, а те отговарят, че имало ново управление.

Дотук добре, но следва втори въпрос на Милен – „Какво му е новото на управлението и дали е по-добро от предишното, след като цяла година хора бедстват от наводнения и преспи, приемат се странни управленски решения, вкл. законодателни и кадрови, и т.н.?“ И тук двамата юноши бледни съвсем го закършиха. Нямат отговор! Няма и да имат. Те и по време на протестите нямаха отговор какво искат (изключвам циклежа на тема „Кой?“), та камо ли сега.

Милен продължава с въпросите – „Харесва ли Ви това управление и защо сега не протестирате?“. „Протестираме“, отвръщат юношите бледи.

Милен пак пита – „Ама, нали уж бяхте 50 хиляди, а сега сте шепа народ, какво стана с гражданската енергия на останалите 49 800 души?“… Отговор отново няма! И те така…

Тъжно, тъжно… Ама, като им обяснявахме преди година, че ще дойде момент, в който ще трябва да отговарят на всичките тези въпроси, не вярваха. И не само не вярваха, ами заклеймяваха всеки, който им отправяше подобно предупреждение.

Народът го е казал – има Видовден!

Категория:

Translate »