По-страшно от сметките за тока е народното невежество

Дата:

Категория:

След като представителите на протестиращите напуснаха заседанието при Президента, медиите започнаха да се надпреварват да коментират въпросното напускане, позовавайки се не на днешните събития, а на снощните.

Та, снощи протестиращите на Орлов мост освирквали списъка с поканените на Дондуков 2, защото въпросните поканени били: „разследваният за данъчни измами Огнян Донев, скандално уволненият шеф на парк „Витоша“ Тома Белев и председателят на Българската стопанска камара Божидар Данев“. Това били „хората, свързали имената си именно с монополите, срещу които три седмици народът воюва“.

Ти да видиш…

Такъв тюрлю гювеч скоро не бях чела и слушала.

Огнян Донев разследван… Факт!

Тома Белев скандално уволнен… ОК.

А Божидар Данев откога е част от монополите и енергийната мафия, че нещо не се сещам?

Сигурно това, че от десет години говори за либерализация на пазара и създаване на условия за реална конкуренция, е „монополизация“?!

Най-страшното тези дни всъщност дори не са сметките за тока и парното.

По-страшно от тях е народното невежество!!!

И тук проблемът не е само в една или друга личност, един или друг засегнат. Проблемът е в това, че нито един качествен, грамотен, мислещ и можещ човек няма да се ангажира с управленски функции, защото е наясно, че при всички положения името му ще бъде окаляно и омерзено от точно тези незнаещи какво искат и как да го поискат хора. Така ще продължат да ни управляват полууки непукисти…

Да ни е честито!

И да благодарим на народното недоволство, че с всеки изминал ден ни отваря очите за истинското състояние на обществото ни.

Категория:

Translate »