По-страшно от сметките за тока е народното невежество

След като представителите на протестиращите напуснаха заседанието при Президента, медиите започнаха да се надпреварват да коментират въпросното напускане, позовавайки се не на днешните събития, а на снощните.

Та, снощи протестиращите на Орлов мост освирквали списъка с поканените на Дондуков 2, защото въпросните поканени били: „разследваният за данъчни измами Огнян Донев, скандално уволненият шеф на парк „Витоша“ Тома Белев и председателят на Българската стопанска камара Божидар Данев“. Това били „хората, свързали имената си именно с монополите, срещу които три седмици народът воюва“.

Ти да видиш…

Такъв тюрлю гювеч скоро не бях чела и слушала.

Огнян Донев разследван… Факт!

Тома Белев скандално уволнен… ОК.

А Божидар Данев откога е част от монополите и енергийната мафия, че нещо не се сещам?

Сигурно това, че от десет години говори за либерализация на пазара и създаване на условия за реална конкуренция, е „монополизация“?!

Най-страшното тези дни всъщност дори не са сметките за тока и парното.

По-страшно от тях е народното невежество!!!

И тук проблемът не е само в една или друга личност, един или друг засегнат. Проблемът е в това, че нито един качествен, грамотен, мислещ и можещ човек няма да се ангажира с управленски функции, защото е наясно, че при всички положения името му ще бъде окаляно и омерзено от точно тези незнаещи какво искат и как да го поискат хора. Така ще продължат да ни управляват полууки непукисти…

Да ни е честито!

И да благодарим на народното недоволство, че с всеки изминал ден ни отваря очите за истинското състояние на обществото ни.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Translate »