Попаднах на брилянтен пример за цензура и незачитане на другомислещи.

Позволих си „наглостта“ да се включа в дискусия на стената на „България без дим“.

Хората се вълнуваха откъде се финансира БХРА и, успоредно с това, твърдяха, че тяхното финансиране било напълно прозрачно.

Та, аз споделих, че в БХРА членуват хиляди фирми, които плащат членски внос и, в този смисъл ясно е откъде се финансират. За сметка на това, „България без дим“ официално се финансира от една адвентистка организация.

Позволих си, също така, да им обърна внимание, че на страницата си рекламиратПЛАТЕНИ семинари за отказване от тютюнопушене, което си е явен конфликт на интереси с дейността им.

Познайте какво последва?

Изтриха ми коментара, оплюха ме, обвиниха ме в лъжа, лицемерие и какво ли още не, намесиха (напълно неетично) работодателя ми и МЕ БЛОКИРАХА, за да не мога да се защитя!

Ето така се провежда политика в полза на обществото – натрапваш фашистка идеология и заличаваш всички мнения, които не са в синхрон с гениалните ти помисли и алтруистични идеи за светлото бъдеще!

Е, как да не ги обичаш тези мили и приятни хорица!

Както се казва, каквато каузата, такива и методите – ФАШИСТКИ!

Позволявам си да се обърна към тях с един приятелски съвет:

Момичета и момчета, зомбирани на тема „здравословен начин на живот“, когато следвате дадена кауза, бранете я с аргументи, а не с оплюване и блокиране на опонента, защото по този начин каузата Ви олеква!

Translate »