Аман от зелени човечета!!!

Категория:

387077_10151070424054588_1061385218_nПонеже напоследък „зеленото“ е много модерно, изпитвам необходимост да споделя възгледите си по този въпрос.

Когато чуя за зелено движение, зелена партия, зелена енергия, зелена инициатива и пр. зеленилки, МЕ ВТРИСА!

Единственото зелено, което уважавам, е „Мента“ със „Спрайт“.

А, да не пропусна, ценя е зелените ни гори, затова се стремя да ги пазя, но го правя тихо, без крясъци във форумите и по площадите.

Едно не мога да разбера – защо някои си мислят, че зеленото ги прави добри хора?!

Все си мисля, че за да си добър, трябва първо да обичаш хората, а после – кучетата. Защото човешкият живот напоследък се измерва в две години условно, а кучешкият – в три години ефективна присъда!

Дали е нормално за убийство на човек наказанието да е 10 до 20 години (евентуално!!!), а за убийство на куче да е 3 години?! Демек, човешкият живот е равен на три кучешки!!!

Дали пък не е някак логично хората да грабнат пушките, след като благодарение точно на въпросните „зелени“ в градовете е пълно с бездомни помияри, които не просто хапят, а направо ядат деца и възрастни?!

Който иска куче, да си го гледа вкъщи и да отговаря за него, както отговаря за детето си! Не желая разни псевдохуманисти да хранят глутници бездомни псета пред блока ми и да ме е страх да мина! Защото точно такива „отговорни“ любители на животните ги изхвърлят на улицата някой друг да им решава проблемите.

Задавам си въпроса защо тези псевдохуманисти, самооцветили се в зелено, са толкова шумни все по теми, добре подплатени с финансови интереси. Питам се:

– Кой им плаща да объркват световната икономика с брътвежите си за глобалното затопляне (отдавна отречено от учените!)?

– Кой им плати да крещят срещу шистовия газ, докато съседна Румъния си решава енергийния проблем на наш гръб?

– Кой им плати да подскачат срещу пистите на Витоша?

– Кой им плаща да се забатачва решаването на проблема с бездомните кучета?

– Кой им плаща да си мълчат за съсипването на плодородна земя от соларните панели?

– Колко от тези лицемери си събират боклуците, когато се разхождат из природата?

Истинските вредители са „зелените човечета“!

Техните крясъци са толкова силни, че по някаква необяснима за мен причина управляващите непрекъснато се стресират от тях и току вземат, че приемат някаква глупост или пък отменят някакво разумно решение.

Защо, бе, хора?! Какво толкова се впечатлявате от тези извънземни?! Оставете ги да си крякат, не им обръщайте внимание – те просто така си осмислят жалкия животец. Защото съм убедена, че не всички „зелени“ са комплексари, но абсолютно всички комплексари са „зелени“!!! Врещенето по форумите и кръстовищата ги кара да се чувстват значими, издига ги в собствените им очи, смятат се за по-хуманисти от най-големите хуманисти и, видите ли, всички останали са изверги, които не осъзнават дълбокия смисъл на природозащитната кауза.

Байгън от Вашите каузи! Писна ми! 

Понеже предусещам лавината от гневни словоизлияния под тази моя позиция, от сега казвам, че всеки коментар на зелено човече веднага ще бъде изтрит – нямам нерви за късане!!!

Освен това, декларирам, че:

– Не убивам (макар непрекъснато да ми се иска да го правя);

– Не си изхвърлям фасовете на улицата и боклука от балкона;

– Не паля безразборно огън в горите, не сека дървета и не унищожавам природните красоти.

Чувствам се нормален човек, с нормално, а не психарско мислене, човек, който обича животните, но не повече от хората, човек, който цени и пази природата, но не си е излял кофа зелена боя на профилната снимка във Фейсбук!!!

Това е положението! Сега си крещете на воля – НЕ ВИ ЧУВАМ!!!!

Категория:

Translate »